fbpx
21. juli 2024

Er du egentlig ett B menneske eller er det noe som tapper energien din?

Jeg har i alle år vært ett såkalt B menneske. Det å stå opp om morgenen har føltes som ett slit. Men med merkelappen B menneske så tenkte jeg  - sånn er jeg, noen liker å sove lenge og andre ikke

A og B mennesker.

Forskningen viser at det er forskjell. Det ser ut til at det henger sammen med vår indre ”biologiske klokke”. B mennesker skiller blant annet ut søvnhormonet melatonin senere om kvelden enn det A menneskene gjør.
Men hva om du egentlig ikke er B menneske men bare veldig sliten?

I videoen under her forteller jeg deg om mine 2 største ”energislukere”. Etter at disse to forsvant ut av livet mitt, har jeg ikke behov for å sove frempå lenger.

Margrethe Skår

Jeg heter Margrethe Skår og jobber som Helseveileder på 20ende året. Jeg veileder deg til bedre helse, naturlig vekt og ett sunnere kroppsbilde ved hjelp av blant annet en ny og banebrytende tilnærming utviklet av the institute for the Psychology of Eating. Jeg har i tillegg spesialisert meg på matintoleranse, SIBO og flere andre dysbioser. Jeg oppdaterer hele tiden min kunnskap når det gjelder kropp, mat og helse. Kontakt info finner du her

Vis alle innlegg av Margrethe Skår →

2 tanker om “Er du egentlig ett B menneske eller er det noe som tapper energien din?

  1. hei, jeg har en nabo som har ved 2 anledninger fått sår på bena, og det gror nesten ikke, og det kommer av seg selv. er det noe hun kan gjøre ? det ligger vist i familien, hun er ca 70 år.
    mvh venke

    1. Hei Venke, det kan være mange årsaker til at dette skjer. jeg vil anbefale henne å ta kontakt med fastlege, så hun får tatt nødvendige prøver for å finne ut om det kan være en bakenforliggende årsak til dette. God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>