fbpx

Min erfaring er at en behandlingsmetode ikke er overlegen en annen.
To personer med tilsynelatende like symptomer, kan trenge helt ulik behandling.
Vi starter derfor alltid med en førstegangskonsultasjon + mikroskopering for lettere å kunne finne årsaken til dine symptomer / plager.

Behandlingsformer og "verktøy" jeg benytter i min klinikk


nakkesmerter

Dorn metoden

Med Dorn metoden vil virvelsøyleblokader blir diagnostisert og behandlet med lette trykk. Dorn behandling foregår alltid med leddene i bevegelse - dette gjør at metoden er svært mild og skånsom.

Vestens akupunktur

Refleksologi

Refleksologi er en videreutvikling av soneterapi. Behandlingen tar utgangspunkt i at kroppen har et nettverk av sonesystem.
Disse systemene kan være på foten (fotsoneterapi), på hånden eller på øret. Felles for systemene er at man mener punktene står i kontakt med indre organer og muskler.

homøopati

Resonans Homøopati

Resonansen gjør til at fotonene (de energirike områdene) frigjøres fra det ”friske vevet” og over til det ”syke vevet”. Dermed så gir det en utjevning i både det ytre og det indre meridiansystemet.

Oppretting er reset av kroppens muskelapparat

Oppretting

Hva er en oppretting?

Opprettingen starter med moxabehandling (varmebehandling som øker / stimulerer energistrømmen). Tuina massasje -  en kinesisk behandlingsform, som er en kombinasjon av fysioterapi og myk kiropraktikk. For å forsterke denne behandlingen brukes..

Stressmestring

Stressmestring

Det er tydelig sammenheng mellom høyt stressnivå og lekk tarm.
Jeg ser på stressmestring som en måte å slutte sirkelen på. Når du har gjort de kostendringene som var nødvendig, og startet med å bygge opp tarmen, vil ofte plagene dine reduseres. I mange tilfeller vil plagene forsvinne helt. Men kroppen er dynamisk, så..

pek og bindevevsmassasje

PEK og bindevesmassasje

Med PEK behandler en alle ryggsegmenter med tilhørende nervebaner.
Denne terapiformen egner seg derfor svært godt til å behandle plager i rygg, nakke, skuldre, armer, hofter og ben. Det er..

hrv og mrt

HRV og funksjonsanalyse

MRT, Meridian Resonans Test.
Dette er en objektiv måling av akupunkturpunkter på hender og føtter. Målingen foretas i NA nanoampere, uten tilførsel av strøm.
Verdiene i punktene kan reproduseres. Testen er objektiv og uten mental innflytelse..

Tester (1)

tester

Tarmfloraen din er like unik som ditt fingeravtrykk. Derfor finnes det ikke "One size fits all" når det kommer til behandling. Testene du finner under her, kan brukes som en del av kartleggingen til å finne ut hva som gjelder spesifikt for deg..

Mikroskopering

Mikroskopering

MIKROSKOPERING AV LEVENDE OG TØRKET BLOD.

Mikroskopering brukes som en supplerende informasjonskilde.

Vi starter med å se på levende blod. Det første vi ser på her er formen på de røde blodcellene dine.
Om du har en matintoleranse, vil et av tegnene være at blodet ditt blir mer ”klistrete”, og..

Tilbake (1)

©2022 Margrethe Skår - Helseveileder

>