fbpx
Monic Weber

"

Bedre nattesøvn, mer energi og mindre smerter
Jeg har slitt med dårlig søvn, utmattelse og smerter i hele kroppen p.g.a. Parkinson sykdom.

Kun en uke etter første time har alt endret seg. Jeg har fått bedre nattesøvn, mer energi og mindre smerter. I tillegg har jeg gått ned 10 kilo siden januar.

Jeg var litt i tvil i begynnelsen om jeg klarer å gjennomføre en kostholdsforandring. Men det var overraskende enkelt å gjennomføre. Gode, enkle oppskrifter og erklæringer.

Hvis du sliter med kronisk sykdom som meg er behandlingen absolutt verdt et forsøk! Livskvaliteten min er forbedret og jeg har fått tilbake "gnisten" og motivasjonen.

Jeg vil fortsette behandlingen og anbefaler på det varmeste til andre! Behandlingen og kostholdsveiledningen har gitt meg gode resultater. Jeg tar nesten ikke smertestillende (og sove -) tabletter, har økt energinivået og er blitt gladere igjen.

Tusen takk Margrethe for fantastisk behandling og gode forklaringer.


Monic Weber

Referanse

"

Anbefales til alle som har diffuse plager

Jeg var plaget med refluks, slapphet, verk i kroppen og magesmerter.

Takk for at du har satt deg inn i et området det ellers er vanskelig å finne noen som har kunnskap om! Det er godt å møte en som kan forklare og hjelpe. Jeg fikk bekreftet ved analyse at plagene mine skyldes matintoleranse.

Jeg vil anbefale alle som har diffuse plager til å bestille time. Gode tips til alternative matvarer og kosttilskudd som skal bidra til å oppnå balanse.


Mona

Ann-Iren-Overby

"

Jeg hadde aldri klart å finne ut av disse tingene på egen hånd
Jeg hadde veldig løs mage, måtte på toalettet flere ganger om dagen. Turte knapt nok å reise på butikken da jeg aldri kunne være trygg på at jeg ikke måtte på toalettet igjen. Følte at all mat fungerte dårlig. Mye illeluktende gass.

Etter SIBO behandling har jeg nå normal avføring. Er ikke lenger engstelig for å plutselig måtte løpe på toalettet. Det føles som et helt annet liv. Jeg kan ta lengre kjøreturer, dra på besøk og gå turer.

Var aldri i tvil om å starte på dette behandlingsopplegget. Var så desperat etter å få det bedre at jeg var villig til å prøve nærmest hva som helst.

Jeg vil på det sterkeste anbefale denne behandlingen da jeg har hatt så utrolig god effekt av den selv. Det er et tydelig skille på før og etter, en stor lettelse. Det å føle at jeg har kontroll på magen og kan leve mer fritt er alfa og omega for meg. Slippe engstelse for å bli dårlig når det minst passer har gjort underverker for min psyke. Jeg er gladere og føler meg friere når jeg ikke lenger behøver å være bekymret for magen.

Hjelpen jeg har fått av Margrethe Skår er uvurderlig, jeg hadde aldri klart å finne ut av disse tingene på egen hånd. Jeg var langt nede og svært fortvilet da jeg tok kontakt med henne. Kunnskapen hun sitter inne med er gull verdt.


Ann-Iren Øverby

Sigrun Seltveit

"

Etter 14 dager på Sibo diett var det stor bedring

Eg hadde mykje og vonde smerter overalt i kroppen som følge av fibromyalgi og lavt stoffskifte. Lite overskudd, dårleg søvn, utmatta, sosial isolasjon og depresjon. Dårleg Livskvalitet.

Det eg har opplevd etter behandlingen er nesten for godt til å vera sant. Etter 14 dager på Sibo diett var det stor bedring! Mindre vondt og meire overskudd og alt blei bare bedre. Heilt Nydleg!!

Eg var aldri i tvil om denne behandlingen, måtte bare finne rom økonomisk. Var veldig overbevist med ei gong eg fant Margrethe på nett. Ho tilbydde ALT eg skjønte og meinte eg hadde leita etter.

Det æ Veldig Verdt Pengane! Margrethe æ verdens koseligste, dyktigste kunnskapsrike dame👏🥰 Du lærer masse! Det kan vera tøft dei første ukene men bare ha FOKUS på Gevinsten! Den æ sø god og verdt det!

Tusen tusen takk❤️


Sigrun Seltveit

Referanse

"

Heilt utruleg kva kost kan gjere for helsa
Eg hadde problemer med søvn, hjernetåke og hukommelse. Stiv og støl i kroppen.
Opplevelsen med hjernetåke er at eg ikkje er meg selv, tungsinn og dårlig konsentrasjon, svimmel, stakkato og dårlig balanse.

Etter testen hos Margrethe vart det oppdaget høg intoleranse for enkelte matvarer og lekk tarm. Har til tider følt meg rar, men etter 6 månader med behandling hos Margrethe Skår er dette mer eller mindre borte.  Har fått dypere og fleire timer med søvn. Stiv, støl og stakkato er borte, samt hjernetåken. Eg har i tillegg fått meir overskudd, klarheit og gått ned i vekt. 

Har ein strevd lenge med helsen med diffuse plager og prøvd det meste, anbefaler eg å gå til Margrethe Skår på det sterkeste. 

Behandlingen hos Margrethe er helhetlig behandling. Margrethe har ein enorm kunnskap og ein måte å være på som er truverdig - inngir tillit. Ein føler seg sett og godt ivaretatt. Rett og slett kjempedyktig! 

Dette er absolutt investering i eiga helse . Ein får tatt det med rota. Veldig god forklaring og veiledning. 


Rune Flekke

Referanse

"

Behandlingen ga raskt resultater og styrket min motivasjon til å gjennomføre en SIBO behandling

Jeg var oppblåst, tung i kroppen, hadde lite energi, magesmerter og var usikker på hva jeg tåler og ikke tåler av mat.

Etter behandling har jeg roligere mage, mer jevn energi gjennom dagen, fokus på rett sammensetning av maten, gått ned i vekt og fått finere hud. 

Jeg har over flere år prøvd å finne ut av mage/tarm problemet både på egenhånd og ved hjelp av ulike behandlere, men dette har bare gitt kortsiktige resultater.  
Jeg ble møtt på en god måte, fikk god veiledning og tett oppfølging. Dette ga raskt resultater og styrket min motivasjon til å gjennomføre en SIBO behandling.

Å få kontroll på tarm og mageutfordringer gir en bedre livskvalitet.
Margrethe gir god og tilpasset hjelp, hun følger tett opp og har mye kunnskap om helhetlig helse. 

Jeg har spist meg mett på god næringstett mat, ikke kjent på sult og samtidig gått ned i vekt. 


Mona Landro

Siv

"

Jeg har begynt å jobbe igjen etter å ha vært sykemeldt i 1 år
Utfordringer jeg hadde før jeg startet i behandling var utmattelse, depresjon og skulder smerter.

Har nå meir overskudd og energi. Gått ned 10 kg. Mindre smerter i skulder. Føler ikkje på nedstemthet lengre.

Har ikkje vært i tvil på å starte opp med behandlings opplegget. Har kjennskap til andre som også har fått bedre livskvalitet etter behandlingen hos Margrethe.

La aldri noen si til deg at du må lære deg å leve med plagene dine før du har prøvd dette behandlingsopplegget. Du blir det du spiser og fordøyer.

Dersom du sliter med å gå ned i vekt og kanskje du har spist feil og for lite mat over lengre tid, så kan det å få hjelp hos Margrethe til dette være rette plassen å begynne. Hjelp til å få kunnskap til å ta bedre vare på kroppen og tenke at mat kan brukes som medisin.


Siv Merete Holdhus

Referanse

"

Eg har ikkje blitt så godt ivaretatt og fulgt opp før i heile mitt liv, som det eg gjer gjennom dette opplegget

Før behandling var jeg overvektig, hadde smerter i kroppen, fibromyalgi og tarmplager.

Eg har no fått meir energi. Eg har fått bedre tømming av tarm og mindre smerter.

Eg er kjempeglad for eg bestilte time. Viss du vil ha hjelp med helseutfordringer, er dette den beste hjelpa ein kan få.

Behandlingen omfatte heile deg. Ein får svar på helsetilstand fra første stund. Ein får oppfølgjing og blir godt ivaretatt. Ei god hjelp til å ta grep om endring av kost som gjer helsa bedre. Alt er best tilpassa dine behov.


Wenche Brandsæter

Bjørg Stormark

"

Endelig er hoftesmertene vekke, no spring eg opp trappene

Eg hadde smerter i venstre hofte som vart kraftig forverra etter harde treningsøkter.
Eg kunne knapt gå i trapper – eg måtte dra meg opp ved hjelp av gelender.

Eg tok kontakt med Margrethe Skår som straks såg at problemet mitt ikkje var venstre hofte, men den høgre. Dette fall på plass for meg, fordi at eg heile livet har vore kortare i høgre fot enn den venstre.

Margrethe behandla høgre hofte og eg har gradvis vorte bedre slik at eg no kan springa opp trapper.

Hennar behandling har verkeleg gjort meg mykje betre. Ho har og gjeve meg god behandling mot lekk tarm.

Eg anbefalar Margrethe og hennar behandlingar på det varmaste.  Ho er klok og ho ser samanhengar i kroppen. Ho er og veldig god og snakka med og ho gjev seg god tid.


Bjørg Stormark

Frederique

"

Kjempeeffektiv muskelbehandling

Jeg har store smerter i nakke(nakkeskade) og øvrige deler av kroppen. Etter behandling opplever jeg at presset på mine muskler går ned. Velvære som varer over flere dager.

Behandlingen er en stor medvirkning på det langsiktige, ved at jeg klarer å holde i sjakk mine plager.

Margrethe har stor lyttekapasitet og veldig god evne til å gi råd. Det er veldig flott at det psykiske er tatt med i det store bildet. Kjempegod veiledning, kjempeeffektiv muskelbehandling.

Skulle ønske jeg kunne komme oftere til Bergen. Jeg savner min terapeut! Men, jeg kommer selv om det er litt mer sjeldent. Tusen takk Margrethe for det fantastiske arbeidet du gjør!

Du hjelper folk, du hjelper meg. Veldig takknemlig for det, tusen takk!


Frederique Brossard Børhaug


Referanse

"

Bedre fordøyelse og rett og slett bedre humør

Jeg hadde problemer med rygg, hofter og soverutiner. Jeg har fått mye bedre balanse, sterkere muskler og bedre matfordøyelse.

Jeg vil anbefale andre å få samme behandling som jeg har fått, fordi jeg har fått et mye bedre liv både fysisk og psykisk.

Margrethe er en fantastisk person å gå til, flink å behandle. Har vært dårlig i rygg og hofter når jeg kom, reist hjem igjen frisk. Så er hun en veldig god samtalepartner, rett og slett fantastisk.


Astrid Johanne Taranger

Referanse

"

Behandlingen har endret mitt smertebilde drastisk til det positive

Fastlegen min synes det er spennende å følge med på smertelindringen etter at jeg begynte hos deg. Jeg har leddgikt på 18ende året. Etter at jeg begynte i behandling har stivheten forsvunnet helt. Det gjør at jeg kan gå mye bedre enn før. Smertene i muskler og sener er også sterkt redusert.
Det å kunne bevege seg så mye friere gjør at psyken min også har blitt bedre.

Jeg sover bedre og har fått energien tilbake. Jeg kan nå med glede ta for meg arbeidsoppgaver igjen. Overlykkelig over å ha funnet en som kunne hjelpe meg med å lindre smertene, og har så mye erfaring med matintoleranse. Jeg har lært at bildet er sammensatt. Det er en kombinasjon av mat som må være rett akkurat for min kropp.


Lilli - Anne Alver

Referanse

"

Mindre hårtap og mer energi

Før behandlingen hadde jeg betydelig hårtap, løs mage og varierende energinivå i hverdagen. Kort tid etter behandlingsstart sluttet jeg å miste hår ut over det som er normalt. Mindre løs mage, mer energi i hverdagen, mindre stress, bedre stresshåndtering og bedre søvn.

Jeg var ikke i tvil om jeg skulle prøve dette. Hos de fleste er alternativet til behandlingen å oppsøke diverse leger, spesialister mv. Min erfaring er at disse kan finne "feil", men ikke utfordringer, intoleranser og lignende, slik behandlingen kan bidra til å synliggjøre. Jeg anbefaler derfor alle som sliter med ett eller annet, og som ikke får hjelp av lege, om å gi behandlingen et forsøk.

Jeg vil anbefale behandlingen til andre, fordi behandlingen har større rekkevidde og adgang til å finne/løse utfordringer kroppen sliter med - fysisk og psykisk.


Petter Solbakken Boot

Referanse

"

Ubalansen i kroppen minsket stort og jeg tok samtidig av adskillige kilo

Etter å ha kjent på stive muskler og ledd i lang tid tenkte jeg at nå er det på tide å få «avgiftet» kroppen. Jeg søkte etter informasjon og kom over Margrethes Facebookside, som en venninne skrøt av.
Jeg bestemte meg fort for at dette må jeg teste. Jeg ble møtt av en seriøs og kunnskapsrik, klar og utrolig flink kostholdsveileder.

Hun forklarte veldig konkret om hva som må til for å få kroppen på rett kjøl. Etter bare tre måneder kom store resultater. Ubalansen i kroppen minsket stort, og en ekstra motivasjon var at jeg tok av adskillige kilo. I dag kjenner jeg på et herlig velvære, friskere kropp og jeg har fått mye mer energi.


Margrethe kan anbefales på det varmeste, en helseveileder som vet hva hun holder på med, og som rettleder og korrigerer der det trengs. Ikke minst har hennes matoppskrifter vært til stor inspirasjon.


Kari Bordvik

Referanse

"

Lavere vekt, økt energi og gladere kropp

Jeg fikk anbefalt Margrethe av min samboer, for å få hjelp med ryggen og vekten min.

Jeg har nå gått til Margrethe i nesten 5 måneder, det har vært den beste

behandlingen jeg kunne ha tenkt meg.


Det som har funket så bra for meg er at behandlingen er helhetlig, det handler ikke bare om vekt. Jeg har blant annet lært å spise på en annen måte, dette har ført til økt energinivå, kroppen er gladere og det er lettere å trene.

Margrethes måte å møte deg og behandle deg på er veldig personlig. Hun har en veldig unik og fin stil, og du er i veldig gode hender hos henne. Slik at det eneste som gjenstår er å gjennomføre det hun lærer deg.


Jarko

Anita-Kjellevold

"

UTSLETTET FORSVANT, OG PROBLEMENE MED MAGEN ER BORTE.

Kan anbefales på det sterkeste!Før jeg startet i behandling hos Margrethe hadde jeg utslett som ikke forsvant, i tillegg til å være trøtt, vondt i ledd/muskler og problemer med magen. Etter at jeg startet behandlingen forsvant utslettet, problemene med magen er borte, og energien er på vei tilbake.Denne behandlingen er virkelig verd å prøve. Har fått god veiledning, og forklaring på hva som skjer i kroppen min. God hjelp til å tilrettelegge kosten, i forhold til inntoleranser. Kan anbefale det på det sterkeste.

Hadde jeg visst om hva Sentrum Refleksologi kunne hjelpe meg med, hadde jeg søkt hjelp lenge før.


Anita Kjellevold

Hanne Myrvoll

"

Tilbake i 100% jobb!

Intoleranser var årsaken til min kroniske hodepine.

Jeg hadde kronisk hodepine i ca 3 år, samt en del øresus, før jeg startet behandlingen hos Margrethe.Jeg var så dårlig at jeg var delvis sykemeldt i 1 år. Jeg jobbet ca 40 – 60 prosent det året. Prøvde forskjellige behandlinger men ingenting hjalp.Etter en tilfeldig samtale med en bekjent av Margrethe fikk jeg anbefalt å sjekke ut nettsiden hennes og prøve en time. Jeg møtte skeptisk opp til første time.

For første gang følte jeg at jeg ble sett og forstått. Jeg reiste hjem etter den første timen med håp om at endelig kan noe gjøres. Omtrent 6 mnd etter første behandling, startet jeg å jobbe 100 %.Det har gått utrolig fint. Det tok ikke mange månedene med behandling før jeg var et nytt menneske. Jeg fungerte både på jobb og hjemme.Mye av mine problemer kom fra feil kost og intoleranse mot diverse matvarer. Nå har jeg hodepine innimellom, men da vet jeg som oftest hva som har utløst det. Jeg vil anbefale alle til å prøve en time hos Margrethe.


Hanne Myrvoll

Solveig

"

KNE OG LEDD PROBLEMER FORSVANT MED RIKTIG KOST.

Margrethe hjalp meg å finne årsaken og det som måtte behandles.

Jeg kom til Margrethe på grunn av kne og ledd problemer. 
Margrethe hjalp meg til å finne ut hvilke matvarer jeg reagerte på. Dette var ganske sjokkerende for meg at mine plager kunne ha en sammenheng med maten jeg spiste, jeg spiste jo "sunt". 
Men det jeg spiste viste seg å være helt feil for meg.  Jeg opplevde en umiddelbar forandring, kneet sluttet å verke, jeg fikk på sikt også  mye mer energi. Det er helt fantastisk! !
Jeg har mye mer lyst til å trene, mer overskudd til studier, fungerer fint i jobben, alt er mye lettere. 

Dette er en investering i egen helse! 


Solveig Ystgaard

Referanse

"

BIHULEBETENNINGANE ER VEKK, OG EG SØV BETRE.

I dag er min helsesituasjon vesentleg betra.

Eg hadde lenge gått med tilbakevendande bihulebetenningar, verk i kroppen og infeksjonar av ulike slag.
Eg var slapp og uopplagt, mykje magesmerter og haudepine.
Etter god hjelp med blant anna omlegging av kosthald, og behandling for muskelsmerter. Bihulebetenningane er vekk, verkinga i kroppen er vesentleg mindre, eg søv betre og energien er på veg tilbake att.

Eg vil anbefale alle som kjenner at dei har ulike kroppslege plagar om å starte behandling hos Margrethe.


Gro Anita Holvik

Referanse

"

ØKT LIVSKVALITET OG MER ENERGI.

Jeg slet med uroligheter i kroppen, hodepine og muskelplager som ikke forsvant.

Da jeg startet hos Margrethe fikk jeg tidlig påvist at jeg burde endre kostholdet, og vi tok en prøve som viste mat jeg har reaksjoner på.
Etter kun 4 dager med riktig kosthold ble magen betraktelig bedre. Jeg trodde i utgangspunktet ikke det var noen problemer med magen før jeg fikk kjenne hvordan det skulle være.
På sikt har jeg mer ro i kroppen nå, og muskelbehandlingen fungerer nå på lang sikt. Jeg vil anbefale denne behandlingen da det gir økt livskvalitet og energi. 

Har du plager som ingen kan hjelpe med, kan det fort være du finner svaret hos Margrethe. 


Eivind Hanssen

signe

"

ET HØYST NØDVENDIG VENDEPUNKT I MITT LIV.

Nå har jeg energi til både jobb og private aktiviteter.

Jeg har alltid trent mye, men for noen år siden opplevde jeg et skikkelig energitap. 
Etter flere runder med bihulebetennelser og antibiotika-kurer, var kroppen og psyken i ulage. Jeg hadde ikke noe overskudd. 
Heldigvis fant jeg Margrethe Skår via internett! Behandlingen har fungert mye bedre enn jeg hadde turt å håpe på i utgangspunktet. 


I perioden etter jeg startet hos Margrethe, ble det store omveltninger i livet mitt. Vi flyttet på landet, jeg skiftet jobb og vi startet karateklubb! Dette har krevd mye energi, men med regelmessig oppfølging fra Margrethe, har jeg stort sett vært frisk og lykkelig hele den krevende perioden. 
Margrethe kjører konsekvent en "forberedende" sesjon, så man taper ingenting på å prøve. Bedringen kom nemlig overraskende fort for min del. Jeg anbefaler behandlingen på det sterkeste. Hadde jeg kjent til effekten, skulle jeg ha startet mye tidligere. 

Både behandlingen og Margrethe selv som person har gitt meg et så stort løft, at jeg ikke kan la være å snakke om det.


Signe K F Rondestveit

IMG_1778 x 140

"

KOSTHOLDSENDRING GJORDE KVARDAGEN MIN BEDRE

Har du plager med migrene, dårlig fordøyelse eller muskelsmerter vil eg anbefale å prøve dette.

Etter år med forskjellige plager,- som muskelsmerter, fordøyelsesplager og eksem fekk eg høyre om Margrethe Skår og behandlinga hennar.

Det var i 2012  eg var til behandling første gang. Det blei teke prøver, og eg blei satt på kostholdsendring og kosttilskudd. 
Etter ei tid, merka eg gradvis at problema blei mindre. Du blir veileda, men må gjere endringane sjølv.

Takk til Margrethe som har gjort kvardagen min bedre!


Inger Alise Einebærholm


annemarit

"

NÅ KLARER JEG Å HOLDE PÅ MATEN OG SØVNEN MIN ER MYE BEDRE.

Føler meg så bra at jeg har startet i arbeid igjen etter 2 år.

Jeg har i flere år hatt store utfordringer med refluks. 
Jeg holdt ikke på maten, spydde dag og natt. Hver gang jeg spiste følte jeg at all energi forsvant. 
Sov ikke om nettene og fungerte rett og slett ikke i hverdagen.  
Jeg fikk anbefalt Sentrum refleksologi av en venn. 
3 måneder etter første behandling, så klarer jeg å holde på maten, samt at jeg har sovet hver en natt.

Jeg kan absolutt anbefale Sentrum refleksologi. Skulle ønske noen hadde anbefalt meg behandlingen tidligere.


Anne Marit Emdal


katrin lønnebakken 2
referanse Berit 3

Tilbake (1)
>