fbpx
11. september 2024

Påskesnop fri for sukker, gluten og meieriprodukter.

Grugleder du deg til påsken, for du vet at det vil være vanskelig å styre klar alt snopet? Ikke gjør det - ikke spar på kosen, lag ( og eller kjøp) påskesnop som er fri for de verste tarm triggerne

Problemet med for mye sukker.

Sukker mater ikke bare de ugunstige bakteriene i tarmen, men det vil også i sterk grad bidra  til overvekt.

Nå er det heldigvis sånn at det vi spiser i 90 % av tiden er det som vil påvirke kroppen vår i størst grad, så om du velger å spise litt ”vanlig” godteri med sukker i påsken, så er ikke det noen krise. Men om du derimot allerede er godt i gang med en vektreduksjon og ikke ønsker å pause fettforbrenningen din i 2 uker, så trenger du ikke å kutte påskesnopet - bare lag det av litt andre råvarer.

Disse påske eggene lager du enkelt selv hjemme.  Fri for sukker, gluten og meieriprodukter.

Du kan kjøpe ferdig marsipan søtet med stevia i helsekost butikk, eller du kan lage din egen marsipan med kun 4 ingredienser. Jeg har laget litt av begge deler?

Klikk på bildet for oppskrift eller følg lenken under!

Klikk på bildet for oppskrift eller følg lenken under!

Ønsker deg en strålende påske ?

Hilsen

Margrethe

Margrethe Skår

Jeg heter Margrethe Skår og jobber som Helseveileder på 20ende året. Jeg veileder deg til bedre helse, naturlig vekt og ett sunnere kroppsbilde ved hjelp av blant annet en ny og banebrytende tilnærming utviklet av the institute for the Psychology of Eating. Jeg har i tillegg spesialisert meg på matintoleranse, SIBO og flere andre dysbioser. Jeg oppdaterer hele tiden min kunnskap når det gjelder kropp, mat og helse. Kontakt info finner du her

Vis alle innlegg av Margrethe Skår →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>