fbpx
13. juni 2024
2018

Få nyttårsforsettene til å vare!

Mange går inn i det nye året fast bestemt på at nå er det nok. Nå skal jeg trene, spise sunnere osv.. mange klarer det og - men så kommer februar og du har tatt av de  kiloene du skulle – YES kuren er ferdig – målet er nådd men hva skjer nå?

«Du kan ikke gjøre det samme om igjen og om igjen og forvente et nytt resultat»

I videoen under her gir jeg deg mine beste tips til hvordan du kan holde på de nye gode vanene dine.

Vil du få  nyttårsforsettene til å vare? Da bør du ta en kikk på filmen under her.

Ønsker deg godt nyttår og god helse,
Hilsen
Margrethe


Margrethe Skår

Jeg heter Margrethe Skår og jobber som Helseveileder på 20ende året. Jeg veileder deg til bedre helse, naturlig vekt og ett sunnere kroppsbilde ved hjelp av blant annet en ny og banebrytende tilnærming utviklet av the institute for the Psychology of Eating. Jeg har i tillegg spesialisert meg på matintoleranse, SIBO og flere andre dysbioser. Jeg oppdaterer hele tiden min kunnskap når det gjelder kropp, mat og helse. Kontakt info finner du her

Vis alle innlegg av Margrethe Skår →

2 tanker om “Få nyttårsforsettene til å vare!

    1. Hei Hans Olav? så kjekt at du likte tipsene! Helt normalt å skeie litt ut når det er jul, heldigvis spiller det liten rolle om man er flink resten av året?
      Ønsker deg en strålende helg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>