fbpx
13. juni 2024

Behandlingsmetoder

Behandling hos Sentrum Refleksologi

Min erfaring er at en behandlingsmetode ikke er overlegen en annen. To personer med tilsynelatende like symptomer, kan trenge helt ulik behandling. Vi starter derfor alltid med en førstegangskonsultasjon + mikroskopering for lettere å kunne finne årsaken til dine symptomer / plager.

Hva skjer førstegangskonsultasjonen:

  • Vi starter alltid med en prat om dine utfordringer, og hva du ønsker hjelp til.
  • Deretter tar vi HRV test og funksjonsanalyse, før vi sjekker via MRT systemet - alle hovedmeridianene dine. Dette gjør jeg for å finne den mest belastende meridianen, og starter behandlingen her. Jeg sjekker deretter blant annet biologisk index og lymfatisk index, for å se om det er behov for å regulere /støtte kroppens egne selvhelingskrefter. 

  • Mikroskopering av levende og tørket blod.
  • Diverse målinger avhengig av hva vi ser på blodet ditt.
  • Sjekker om du har beinlengdeforskjell. Mange ganger er dette funksjonelt, og dermed mulig å rette opp.  Er det anatomisk, så kan ikke jeg gjøre noe med det. Det blir også tatt en kontrollsjekk via refleksologiske punkter på de utslagene vi har funnet gjennom de andre testene som er tatt.
  • Om du har muskulære smerter, så starter vi med behandling/lindring av dette allerede i dag.
  • Ta med urinprøve (morgen urin), samt evt. kosttilskudd og medisiner om du bruker noe fast. Dette pga. at noen kosttilskudd kan påvirke enkelte medisiner. Om jeg er i tvil om du kan følge mine anbefalinger, vil jeg ikke starte behandlingen før du har konferert med lege.

Obs: Jeg kan ikke gi deg en diagnose, jeg jobber ut fra ubalanser i kroppen din. Jeg vil ta en vurdering på om dette er det riktige behandlingsopplegget for deg.
Dersom jeg ser noen "røde flagg" i løpet av undersøkelsen, så må vi konferere med din fastlege før videre behandling blir satt opp.

Behandlingsformer og "verktøy" jeg benytter i min klinikk

>