fbpx

Matintoleranse ABC

Er du lei oppblåst mage? Kiloer som ikke vil slippe taket? Verkende muskler og ledd?
Eller kanskje du opplever at du har lite energi? 

Dette er bare noen av de symptomene som kan komme av ubalanse i tarm og hormoner. 

I kurset Matintoleranse ABC viser jeg deg hva du kan gjøre for å optimalisere balansen i tarm og hormoner.

Har du plager du ikke finner ut av?

Mulig svaret ligger i tarmen din..

 • Mistenker du at dine plager kan ha en sammenheng med maten du spiser, men du synes det er vanskelig å vite hva du egentlig reagerer på?
   
 • Opplever du at det er matvarer du tåler godt en dag, men reagerer på neste dag?
   
 • Kan du spise litt av de matvarene du reagerer på, men for store mengder gir plager?

 • Kanskje har du allerede erfart at du har det bedre når du unngår enkelte matvarer, men spiser det likevel når du er sammen med andre, for du vil ikke vær til bry for vertskapet, og for å unngå å bli omtalt som hun vanskelige, som ikke tåler noen ting.
   
 • Du vet du blir både oppblåst og tung i kroppen når du spiser gjærbakst, men det smaker så utrolig godt at du gjør det likevel.

Dette er bare noe av det som kan skape frustrasjon når det gjelder matintoleranse. 

 

Det trenger ikke være sånn! 

Kroppen er selvregulerende både når det gjelder fordøyelse og forbrenning, men det er opp til hver enkelt å legge forholdene tilrette.

Mange opplever å bli bedre i magen, mindre muskelverk, finere hud og at det er lettere å regulere vekten når de spiser mat, som de tolererer bedre. 

Din tarmflora er unik!

Tarmfloraen din påvirkes ikke bare av hva du spiser, den er også veldig sensitiv for stress. I tillegg driver hjernen og tarmen og kommuniserer hele tiden. Spesielt under og rett etter måltid, så spisetempoet ditt kan også være en  avgjørende faktor om du fordøyer bra eller mindre bra.


Din tarmflora er like unik som ditt fingeravtrykk! Ta vare på tarmen din, og jeg lover deg at den gir deg det tidoble tilbake. 


Dette kan du oppleve når du spiser mat du bryter tilfredsstillende ned

Balanse i tarmfloraen

Lær de 6 viktigste grepene du kan gjøre for å få en god balanse i tarmen din. 

Mindre muskelverk

Ved å kutte de 3 største triggerne, og fylle på med god mat som støtter tarmen din, vil du bli mindre "sur" i muskulaturen din = mindre muskelverk.

Bedre søvn, mindre stress

Lær hvilke matvarer som øker din stresstoleranse, og hva du kan gjøre for å sove bedre.

Lettere å regulere vekten

Ikke spis mindre - spis riktig! Velbalanserte måltider fri for de verste tarm triggerne - gjør at du blir mett samtidig som vekten reguleres.

Når problemene med maten, ikke handler om maten


Kanskje har du virkelig satt deg inni hvilke matvarer som støtter en god tarmflora. Tatt utallige tester, så du vet 100% hva som matmessig fungerer for din kropp, men du får ikke betalt for all innsatsen du har lagt ned.

Magen krangler fortsatt, og kiloene sitter som limt – spesielt på magen.
 

Hva du spiser er viktig, men enda viktigere er hvordan du fordøyer det du spiser. Dette er avhengig av faktorer som blant annet stress, spisetempo, måltidsrytmer og sist men ikke minst kommunikasjonen mellom hjerne og tarm. 

Få tilgang i dag!

Kurset Matintoleranse ABC  er kurset for deg som ønsker en mage som fungerer, mindre muskelplager,  mer energi, friskere hud og/eller regulere vekten på en enklere måte.


Tar du vare på tarmen - kan du oppleve flere helsegevinster enn en bedre magehverdag!

Her er hva noen av de tidligere kursdeltagerne sier om kurset Matintoleranse ABC.

Kristine Kleven Baker

Jeg er mye bedre ifht min helseutfordring jeg stod i før jul. Kostholdet du introduserte ifht SIBO er helt supert for meg å følge. Tenkte det var fint å dele min erfaring. Det er så leit og frustrerende når man står midt oppi det, og så utrolig deilig når man løser opp i det. Tusen takk for alt du hjalp meg med Margrethe.

Kari Rønnestad

Kunnskapen ein får  gjennom kurset Matintoleranse ABC er uvurderleg, i tillegg er Margrethe lett å nå når det oppstår problem knytt til eiga tarmhelse eller deler av teorien som ein ikkje forstår.

Yvonne

Jeg gikk all inn, og fikk veldig gode resultater når det gjelder det meste i livet. Jeg har vært så mye bedre i både kropp og sjel. Langtidsblodsukkeret har gått ned. Stoffskifte er stabilt i følge legen, og selvfølelsen er veldig bra. 

Hildegunn Sortland

Dette går over all forventning. Magen fungerer, lite verk i kroppen, ingen sure oppstøt. Ned noen cm her og der. Er veldig fornøyd.

Astrid Evjen

Det som er en sikker forbedring er at jeg ikke har hatt netter med magesmerter,

har heller ikke løs mage lengre.

Gunnvor

Trives veldig godt med maten, slipper suget om kveldene etter «noe godt». Har sjelden halsbrann, og hvis jeg får det, er det bare en antydning i forhold til tidligere. Magen fungerer fint, har ikke smertene som jeg hadde tidligere, gått ned 6,5 kg. Er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått. Tusen takk !

Mariann Bergset Kongsvoll

Eg tok rett og slett kurset ditt for å lære meir. Du er kjempedyktige. Kurset ditt er fint og enkelt lagt opp. Er ikkje tvil om at du hjelper mange på ein god og fin måte. Du trengs ut i samfunnet.

Tidligere deltager

Jeg var plaget av kronisk forstoppelse. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått til den harde magen min.

Passer dette kurset for deg?

Kurset passer for DEG Som....

 • Er motivert til å gjøre en endring
 • Ønsker å ta helsen din på alvor
 • Er klar for en livsstilsendring
 • Er lei mageplager, verkende muskler, lav stresstoleranse, eller har noen ekstra kilo som ikke vil slippe taket

Kurset passer IKKE for DEG som....

 • Vil ha en quick-fix
 • Ikke er interessert i å lage noe mat fra bunnen av
 • Ikke ønsker  å ta vare på helsen din
 • Ønsker resultatene, men er ikke villig til å gjøre jobben som skal til

Er du klar til å styrke din helse ved å ta vare på tarmen din?


Dette får du i kurset

 • Velkommen 
 • 7 video leksjoner
 • handleguiden
 • 11 PDF filer 
 • oppfølging på e-post
 • 30 minutter 1-1 konsultasjon
 • intervju med linda rahbek
 • tilgang til over 40 oppskrifter, fri for gluten, sukker og meieriprodukter.

Velkommen -  slik kommer du i gang 

Jeg viser deg hvordan du bruker kurset, slik at du raskt og enkelt kommer i gang på din vei til bedre helse.

 Video 1 - Hva er matintoleranse

Vi ser litt på forskjellene på reaksjoner, som kommer rett etter du har spist, og forsinket reaksjon. Her finner du også guiden over hvilke matvarer som inneholder gluten og meieriprodukter.

Video 2 - De 3 største tarmtriggerne

Vi går mer i dybden på de 3 største tarmtriggerne. Her vil du blant annet lære hvilke matvarer du bør unngå om du vil gå fra stress til ro.

Video 3 - Er det matintoleranse som er årsaken ?

Lær deg hvordan du kan spore symptomene dine, og bruke matjournalen til å følge med for hvert måltid. Her får du også tips og råd dersom du kutter de "3 store" og ikke opplever ønsket resultat.

Video 4 - 3 faktorer som påvirker din fordøyelse og forbrenning

Når problemene med maten, ikke handler om maten. Stresser du? Dette kan være en av årsakene til at magen slår seg vrang, og kiloene ikke vil slippe taket. Få også tilgang til sjekkliste - fordøyelsesplager.

Video 5 - Re-introduksjon av matvarer

Matintoleranse handler om fordøyelsessystemets evne til å bryte maten tilfredsstillende ned. Når fordøyelsen er bedre, vil du kunne øke din toleranse for matvarer du kanskje reagerer på i dag. Her får du i tillegg guiden: "mat for en sunnere tarmflora".

Video 6 - Oppsummering av kurset

Få en oppsummering av de 6 viktigste stegene som hjelper deg til bedre tarmhelse.

Oppskrifter

Få tilgang til over 40 oppskrifter. Alle fri for gluten, sukker, meieriprodukter, gjær og soya. Her finner du både pizza, brød, grøt og supper. Er du glad i desserter? kan du ta en kikk på dessertoppskriftene her finner du mange forskjellige søte fristelser. Alle frokost oppskriftene er basert på proteiner, fett og fiber. Dette hjelper deg blant annet til ett stabilt blodsukker, slik at du har masse energi gjennom hele dagen.

Bonus 1 - 30 minutter 1-1 veiledning per telefon

Like symptomer kan kreve ulik veiledning. Derfor får du inkludert en privat konsultasjon med meg. Her får du konkrete tips og råd, som gjelder spesifikt for deg.

Bonus 2 - Handleguiden
I handleguiden viser jeg deg gode erstatninger for matvarer fri for gluten, sukker og meieriprodukter + hvilke grønnsaker som inneholder mye fiber og lite stivelse.

Jeg viser deg også hvor du får tak i de forskjellige matvarene.

Bonus 3 - God helse på naturligvis

Lær hvordan du kan bruke mat, og ev naturlige kosttilskudd til å styrke din helse. Få konkrete tips og råd til hvordan du kan lindre symptomer som: mageknip, oppblåst mage, halsbrann, muskelkramper + 10 andre vanlige symptomer.

Bonus 4 - Intervju

Intervju med en av landets fremste eksperter på matintoleranse. I dette intervjuet deler hun raust av sine gode tips og råd når det gjelder matintoleranse.

Lite magesyre? Vagustrening og andre former for matsensitivitet. 

Hvordan styrke vagusnerven ? (Kommunikasjonskanalen mellom tarm og hjerne).
Matintoleranse er bare en av fem intoleranser. Lær i tillegg om 4 andre - slik at du kan finne ut hva som gjelder for deg.

Skyldes plagene for lite magesyre? Få guiden som viser deg hvordan du kan finne ut om for lite magesyre er problemet og hva du kan gjøre med det. 

SIBO og/eller galleblære problemer

Mistenker du at SIBO er årsaken til mageplagene? Start kurset med SIBO guiden. Eller er det galleblæren som forårsaker mageplagene? Start med guiden for galle problem. Kostholdsrådene og trenings anbefalingene vil være forskjellig ut i fra hvor i fordøyelsen problemet ditt sitter. 

Start i dag!
Velg det som passer best for deg

Betal hele beløpet

Billigste alternativ

kr

2.397

 • Tilgang til kurset i ett år
 • Mulighet til å laste ned hele kurset
 • 30 minutter 1-1 telefon konsultasjon
 •  Oppfølging via e-post
Delbetaling

Del opp beløpet i 2 betalinger

kr

1.250 x 2

 • Tilgang til kurset i ett år
 • Mulighet til å laste ned hele kurset
 • 30 minutter 1-1 telefon konsultasjon
 • Oppfølging via e-post

Margrethe Skår  //  kursholder


Jeg heter Margrethe Skår, og jobber som helseveileder på 20ende året.
I min klinikk i Bergen og via onlinekurs, veileder jeg deg som ønsker å finne din naturlige vekt, få mindre mageplager, bedre hud eller lindre dine muskelsmerter.

Ofte henger disse symptomene sammen. Jeg jobber derfor ikke med ett og ett symptom, men hjelper deg til å optimalisere balansen i kroppen slik at symptomene reduseres.

Margrethe Skår

Den beste tiden å starte er akkurat NÅ - en gang senere blir ofte aldri.

Du kan jobbe uten å få resultater, men du kan IKKE få resultater uten å jobbe. Problemet mange ganger er å vite HVA skal jeg jobbe med, hva eksakt skal jeg gjøre? Det kan jeg hjelpe deg med. Er du klar til å finne ut hva du kan gjøre for å optimalisere din helse?
Klikk på knappen under her så er du i gang.


Ofte stilte spørsmål

Jeg har aldri tatt ett online kurs før, hvordan foregår kurset?

Har jeg nytte av kurset når jeg ikke har mageplager? 

Jeg har ikke matintoleranse, men jeg har de plagene du snakker om, har jeg nytte av kurset? 

Jeg klarer meg ikke uten brødmat, er dette kurset for meg da?

Må jeg ta kosttilskudd for å få resultater?

Er kurset bare for kvinner?

Kan jeg drikke alkohol ?

Må jeg ha Facebook for å ta kurset? 

Fant du ikke svar på dine spørsmål her?
Ring meg gjerne på 928 20 599 eller ta kontakt på Messenger eller e-post, så hjelper jeg deg!

Copyright © 2020 Margrethe Skår - Helseveileder

>