Margrethe`s metode


Ønsker du å gå ned i vekt uten å slanke deg? I filmen under her deler jeg med deg de viktigste prinsippene i Margrethe`s metode. Dette er en metode der vi har fokus på helse og ikke på vekt - når tarm og hormoner er i balanse, vil ofte vekten regulere seg selv. 

Spis god mat samtidig som du går ned i vekt

I filmen under her, vil du se litt av hva du kan spise. Både fett, proteiner og karbohydrater er viktig i ett sunt kosthold. Mange opplever likevel at fordøyelsen fungerer bedre (og dermed lettere å regulere vekten) om du spiser mat uten de tre store tarmtriggerne. 
PS: Vi er alle unike, test og se hvordan det fungerer for din kropp. Det finnes ikke ett kosthold som er perfekt for alle og for alltid. Matintoleranse er en av hovedårsakene til overvekt. Min erfaring gjennom mer enn 10 år - Sunn flora gir Sunn vekt.

Ønsker du å vite om denne metoden kan være det riktige valget for deg?

Denne metoden passer for de fleste som ønsker bedre helse og lavere vekt. Men passer den for deg?
For at du skal være trygg på at dette er rett valg for deg vil vi nå tilby 30 minutters gratis og uforpliktende inspirasjonssamtale. I løpet av denne samtalen går vi gjennom hva du ønsker hjelp til. For at jeg skal kunne vurdere i forkant av denne samtalen om det jeg tilbyr kan være nyttig for deg, får du i første omgang tilgang til en quiz. Dersom du kvalifiserer for vår gratis inspirasjonssamtale får du tilgang til min kalender, slik at du kan booke din tid. OBS: Begrenset antall plasser.

Klikk på knappen under her for å komme til quizen.

Quizen åpnes i Messenger

>