fbpx
Referanse

"

Jeg kom over siden til Margrethe etter å ha lest på nettet om ting som kunne hjelpe med fertilitet. I tillegg til dette hadde jeg i over 1,5 år prøvd å klare meg en dag uten sukker og pepsi-max uten suksess. Is, sjokolade og 1,5 liter pepsi-max var hverdagskost- jeg var rett og slett avhengig. Jeg var 10 kg over trivselsvekten min, og hadde mer en nok med å sjonglere livet med jobb og barn da jeg var fullstendig tom for energi, en tid begynte jeg å spekulere i om jeg kunne ha ME.


Starten av første timen med Margrethe var overveldende, jeg visste lite om mange av ingrediensene hun snakket om, og tenkte vel i bakhodet at dette kom jeg aldri til å klare. Men hun har en enorm kompetanse og entusiasme som kjapt smittet over på meg. Testene fortalte om lekktarm og inntoleranse, dette kunne vi ordne med endret kosthold sa hun. Jeg var fast bestemt på å klare kostholdet i 1 uke og ta det derfra. Jeg har hele tiden vært opptatt av 5-7 never med grønnsaker om dagen og kjente allerede etter noen dager at 3 måltider med grønnsakene inkludert annen mat ble for mye for meg, og startet deretter med 2 måltider. De første dagene var jeg litt sulten/sukkersyk om kvelden, men tenkte at det fikk jeg tåle og tok meg en kopp ingefær og gurkemeie te. Etter hvert som jeg la til flere og flere retter i kostholdet mitt og forstod at en kunne supplere med sauser, oppskrifter på desserter og sjokolade osv. ble det hele overraskende enkelt.

To uker etter jeg startet var jeg behagelig mett hele døgnet, huden var mye finere, energien var bedre en på hvor lenge jeg kan huske og jeg startet å trene 2-3 ganger i uken! 


Nå sitter jeg her 8 uker etter start som et helt nytt menneske! Når jeg før har ønsket å gå ned i vekt har jeg sultet meg, nå har jeg gått ned 7 kg uten å ha hatt fokus på vekttap og jeg har absolutt ikke sultet meg. 

Jeg kan trygt si at å starte hos Margrethe har vært en av de beste tingene jeg har gjort for meg selv. Jeg er evig takknemlig for kunnskapen hun har delt og for det positive med mennesket som hun har vært for meg! Hun har gitt meg en ny livsstil 


Elisabeth - 35

>